Жахливе ДТП: рятувальники Закарпаття інформують

серпня 08 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟕:𝟎𝟎 𝟖 серпня 𝟐𝟎𝟐𝟑 року для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟓 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

Щодо обстановки з пожежами
𝟎𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 10:09 - надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Берегівський район, Берегівська тергромада, с. Балажер, вул. Шевченка. Пожежею знищено речі домашнього вжитку та закопчено стіни на площі 5 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.
𝟎𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 21:52 - надійшло повідомлення про загорання копни сіна за адресою: Хустський район, Хустська тергромада, с. Сокирниця, вул. Центральна. Пожежею знищено 1,5 т сіна. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
𝟎𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 23:56 - надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Міжгірська тергромада, смт Міжгір’я, вул. Промислова. Пожежею знищено житловий будинок площею 16 кв.м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я.
𝟎𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 22:21 - надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Мукачівський район, Горондівська тергромада, с. Страбичово, вул. Центральна. Пожежею знищено суху траву на площі 0,75 га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста с. Велика Добронь.

Некласифіковані надзвичайні події
𝟎𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 08:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про ДТП за участю легкового та вантажного автомобілів Volkswagen Touran та Volkswagen Crafter за адресою: Мукачівський район, автодорога національного значення Н-09 Мукачево — Рогатин поблизу с. Зубівка. Внаслідок ДТП травмований водій легкового автомобіля. Для проведення деблокування залучалась одна одиниця техніки 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
𝟎𝟕.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 12:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про утворення затору з гілок та сміття в р. Убля за адресою: Ужгородський район, с. Малий Березний. О 17:05 з русла річки вилучено 50 куб.м сміття та залишків деревини. Для проведення робіт з розчищення русла річки залучались одна одиниця техніки смт Великий Березний, гірська пошуково-рятувальна частина с. Вишка, одна одиниця техніки від ТДВ “Перечинський лісохімічний комбінат” та одна одиниця техніки від місцевого населення.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар