На Рахівщині пішов із життя добрий, чуйний та щирий Педагог

серпня 07 / 2023

Рахівська районна організація Профспілки працівників освіти і науки України глибоко сумує з приводу смерті колишнього директора Рахівської ЗОШ І-ІІІ ст. номер 2, вчителя історії Гриника Василя Васильовича.
В цю гірку мить поділяємо горе сім‘ї, співчуваємо та разом схиляємо голови в глибокій скорботі. Світ втратив мудрого Вчителя.
Пішов із життя добрий, чуйний та щирий Педагог, чий внесок у розвиток освіти Рахівщини важко переоцінити. Свідченням цього є багаторічна, гідна і високопрофесійна праця в галузі освіти. Василь Васильович працював директором Лугівської ЗОШ, Рахівських ЗОШ номер 1 та 2, директором Рахівського НКЦ Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Також був головою сільської ради с. Луги.
Усі, хто знав Василя Васильовича, любили і поважали його за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість та оптимізм.
Нехай добрий, світлий спомин про покійного назавжди залишиться у пам‘яті рідних, колег, друзів, учнів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне. Хай земля йому буде пухом!
Поділяємо біль та горе рідних!
Вічна і світла пам’ять!
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар