Новини Закарпаття

Рятувальники Закарпаття інформують


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟕:𝟎𝟎 𝟒 серпня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟑𝟎 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

Щодо обстановки з пожежами
𝟎𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 12:27 - надійшло повідомлення про загорання стерні та пшениці на корені на відкритій території за адресою: Ужгородський район, Холмківська тергромада, с. Коритняни, вул. Холмоцька. Пожежею знищено стерню на площі 0,8 Га та пшеницю на площі 0,0015 Га. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟎𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 14:33 - надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Тячівський район, Бедевлянська тергромада, с. Бедевля, вул. Франка. Пожежею знищено суху траву на площі 0,002 Га. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.
𝟎𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 14:36 - надійшло повідомлення про загорання стерні та пшениці на корені на відкритій території за адресою: Берегівський район, Вилоцька тергромада, між с. Перехрестя та с. Карачин. Пожежею знищено стерню на площі 3 Га та пшеницю на площі 1,8 Га. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались 3 одиниці техніки державних пожежно-рятувальних підрозділів м. Виноградів та смт Вилок.
𝟎𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 15:03 - надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Берегівський район, Виноградівська тергромада, с. Підвиноградів, б/н. Пожежею знищено суху траву на площі 0,8 Га. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались 2 одиниці техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди с. Підвиноградів.
𝟎𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 17:10 - надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Мукачівський район, Великолучківська тергромада, с. В. Лучки, вул. Підлісна. Пожежею знищено суху траву на площі 0,45 Га. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась 1 одиниця техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

Некласифіковані надзвичайні події
𝟎𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 18:10 до Служби порятунку надійшла інформація про те, що під час проходження туристичного маршруту групою туристів з 4 чоловік в районі г. Стій Мукачівського району, один з них отримав травму ноги та потребує допомоги в транспортуванні. О 19:50 групою рятувальників туриста знайдено та о 22:30 доправлено до с. Пилипець Хустського району, де передано працівникам екстреної медичної допомоги Воловецької районної лікарні. Для проведення пошукових робіт залучалось гірські пошуково-рятувальні відділення с. Пилипець та с. Н.Ворота.
𝟎𝟑.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 22:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про падіння з навісного пішохідного мосту через р.Чорна Тиса 3 жінок. Подія виникла за адресою: Рахівський район, с. Кваси, вул. Центральна. Виїздом на місце події встановлено, що внаслідок часткового руйнування дерев’яного покриття пішоходного мосту з висоти 20 м впали на берег річки Чорна Тиса 3 жінки. Внаслідок падіння одна людина загинула та 2 - травмовані. Для проведення рятувальних робіт на місце події залучались дві одиниці техніки 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів
Перейти на сайт