Новини Закарпаття

Жахлива ДТП на Тячівщині: рятувальники Закарпаття інформують


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟖 виїздів, з яких 𝟏 – хибний.
🔷Щодо обстановки з пожежами
𝟐𝟕.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 12:32 - пожежа в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Великоберезнянська тергромада, смт Великий Березний, вул. Партизанська. Пожежею пошкоджено житлову кімнату та частину домашнього майна на площі 15 кв.м. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались 2 одиниці техніки 8-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В. Березний.
𝟐𝟕.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 08:46 - загорання легкового автомобіля Volkswagen Jeta за адресою: Хустський районн, Синевирська тергромада, с. Синевирська Поляна. Пожежею пошкоджено відсік двигуна та салон автомобіля. На гасіння залучалась 1 одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста с. Синевир.
𝟐𝟖.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 01:17 - пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Мукачівська тергромада, с. Ключарки, вул. Молодіжна. Пожежею пошкоджено ліжко з матрацом. На гасіння залучалась 2 одиниці техніки 9-ї та 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
🔷Некласифіковані надзвичайні події
𝟐𝟕.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 15:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про ДТП за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, с. Біла Церква, вул. Жовтнева. На місце події залучались 2 одиниці техніки державного пожежно-рятувального поста смт Великий Бичків та Центру безпеки громадян с. Нижня Апша.
Перейти на сайт