Рятувальники Закарпаття інформують

липня 14 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у
Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟒 липня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟑𝟑 виїзди, з яких один - хибний.

🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟏𝟑.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 04:37 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Вільховецька тергромада, с. Вільхівські Лази, вул. Довбуша. Вогнем знищено крівлю на площі 48 кв. м та наявне там майно. На гасіння залучались три одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Дубове, 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди с. Нересниця.
𝟏𝟑.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 20:47 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Мукачево, вул. Кооперативна. Пожежею знищено сміття на площі 4 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Мукачево.
𝟏𝟑.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 23:53 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою м. Ужгород, вул. Мукачівська. Вогнем знищено крівлю та перекриття на площі 30 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 13 липня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 156 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 43,15 га.

🔷Некласифіковані надзвичайні події
𝟏𝟑.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 17:00 до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що підчас проходження туристичного маршруту в районі г. Плай Мукачівського району, травмувала ногу мешканка Херсонської області та потребує допомоги рятувальників. О 20:20 її знайдено та о 23:10 доставлено у Воловецьку РЛ. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалось гірське пошуково-рятувальне відділення смт Воловець.
𝟏𝟑.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 18:10 до ДСНС Закарпаття повідомили про падіння дерева на проїжджу частину автомобільного шляху територіального значення між селами Тур'я Пасіка та Раково Ужгородського району. На місце події залучалось чергове відділення 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.
𝟏𝟑.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 20:25 до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення тіла ймовірного потопельника за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, с. Н.Апша, р. Апшиця. Для вилучення тіла залучалося відділення Центру безпеки громадян смт Солотвино.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар