На Рахівщині автомобіль ВАЗ-2109 з’їхав з дороги та перекинувся на дах

липня 13 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟑 липня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟑𝟎 виїздів, з яких чотири - хибні.
🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟏𝟐.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 13:38 надійшло повідомлення про загорання автомобіля Ford Fusion за адресою: м. Мукачево, вул. Недецеї. Пожежею знищено моторний відсік та пошкоджено салон автомобіля. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 12 липня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 155 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 43,15 га.
🔷Некласифіковані надзвичайні події
𝟏𝟐.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 14:00 до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення мінометної міни калібром 82 мм часів Другої світової війни за адресою: м. Ужгород, вул. Собранецька. Для вилучення та знищення ВНП залучався піротехнічний розрахунок Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
𝟏𝟐.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 16:23 до ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про ДТП. Легковий автомобіль ВАЗ-2109 з’їхав з дороги та перекинувся на дах за адресою: Рахівський район, с. Чорна Тиса, вул. Шевченка. Внаслідок цього водій загинув на місці аварії, а пасажир травмувався. Для ліквідації наслідків ДТП залучалось відділення державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар