Рятувальники Закарпаття інформують

липня 07 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟕 липня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟐𝟐 виїзди, з яких два - хибні.

🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟎𝟔.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 07:17 надійшло повідомлення про загорання деревного вугілля у складському приміщенні для його фасування та зберігання за адресою: Ужгородський район, Баранинська тергромада, с. Баранинці, вул. Коритнянська. Пожежею знищено 4 т вугілля. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород та автомобіль штабний.
𝟎𝟔.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 13:58 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників на відкритій території за адресою: Хустський район, Довжанська тергромада, с. Приборжавське. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,1 га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста с. Довге.
𝟎𝟔.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 18:36 хв. надійшло повідомлення про загорання надвірної споруди за адресою: Тячівський район, Нересницька тергромада, с. Підплеша, вул. Народна. Пожежею знищено крівлю на площі 50 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались три одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевої пожежної команди смт Нересниця.
𝟎𝟔.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 20:49 надійшло повідомлення про загорання кемпінгового причіпу за адресою: Берегівський район, Великовийганська тергромада тергромада, с. Дийда, вул. Пісочна. Пожежею знищено причіп. На гасіння залучались дві одиниці техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегове.

🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 6 липня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 143 пожежі. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 39,6 га.

🔷Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано

🔶Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟎𝟔.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 продовжувалися пошуки ймовірного потопельника за адресою: м. Ужгород, вул. Гранітна (кар’єр). О 09:05 тіло людини знайдено, вилучено з води та передано правоохоронним органам. Для проведення пошукових робіт ймовірного потопельника залучалось водолазно-рятувальне відділення м. Ужгород Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар