На трасі Київ-Чоп сталася страшна ДТП: є загиблі та травмовані (ФОТО)

липня 05 / 2023

4 липня о 18:50 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на відрізку автодороги Київ-Чоп поблизу села Птича Дубенського району.

Автопригода трапилася за участю двох легкових автомобілів марок ВАЗ 21099 та Ford Mondeo. Рятувальники, з метою недопущення виникнення загоряння, відключили клеми акумуляторних батарей у транспортних засобах.

Внаслідок авторигоди загинула жінка 1958 р.н. та постраждали жінка 1994 р.н. та чоловік 1950 р.н.

За даними Нацполіції Рівненщини, неподалік села Птича внаслідок зіткнення двох попутних транспортних засобів — легковика «Ford Mondeo» під керуванням 28-річної дубенчанки та автомобіля «ВАЗ 2109», за кермом якого перебував 73-річний житель Тернопільщини, травмувались четверо осіб.

До лікарні доставили подружжя — водія та 64-річну пасажирку «ВАЗівки», жителів Тернопільщини. Жінка, попри вжиті реанімаційні заходи, померла.

Постраждали також і двоє пасажирок автомобіля «Ford Mondeo» — 67-ми та 57-річна жительки Дубенського району. Водійка у ДТП не травмувалась, за результатами огляду на стан сп’яніння була твереза, втім у неї також відібрані біологічні зразки.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчий слідчого управління розпочав досудове розслідування. Усі обставини автопригоди встановлюють.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар