Новини Закарпаття

Під час збирання грибів у чоловіка погіршилося самопочуття: рятувальники Закарпаття інформують


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟓 липня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟐𝟕 виїздів, з яких два - хибні.
🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟎𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 12:49 надійшло повідомлення про загорання вантажного автомобіля MAN TGL 12.210 за адресою: Мукачівський район, Нижньоворітська тергромада, поблизу с. Н. Ворота, траса М–06 «Київ-Чоп», 713 км. Пожежею пошкоджено відсік двигуна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста с. Н. Ворота та 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець.
𝟎𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 19:04 надійшло повідомлення про загорання сміття в сміттєвому баку за адресою: м. Ужгород, вул. Шопена. Пожежею знищено сміття на площі 1 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 4 липня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 140 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 39,45 га.
🔷Некласифіковані надзвичайні події
𝟎𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 10:00 до ДСНС Закарпаття повідомили, що під час збирання грибів у чоловіка погіршилося самопочуття та він потребує допомоги у транспортуванні, за адресою: Мукачівський район, с. Нижній Коропець, лісовий масив. О 10:50 його знайдено, надано долікарську допомогу і супроводжено до місця проживання. Для проведення рятувальних робіт залучалось гірське пошуково-рятувальне відділення м. Мукачево.
Перейти на сайт