Шукають потопельника: Рятувальники Закарпаття інформують

червня 22 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟐𝟐 червня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟐𝟏 виїзд, з яких один - хибний.
🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟐𝟏.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 10:30 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, Дубівська тергромада, смт Дубове, вул. Нова дорога. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 8 кв. м та знищено 2 т сіна. На гасіння залучались три одиниці техніки від державних пожежно-рятувальних постів селищ Дубове та Усть-Чорна, а також місцевої пожежної команди с. Нересниця.
𝟐𝟏.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 10:43 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Берегівський район, Виноградівська тергромада, с. Онок, вул. Миру. Вогнем пошкоджено матрац на площі 0,5 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.
𝟐𝟏.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 22:50 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Юрія Чорія. Вогнем знищено кухонну витяжку, меблі на площі 1,5 кв. м та пошкоджено міжповерхове перекриття на площі 3,5 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 21 червня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 135 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 38,30 га.
🔷Некласифіковані надзвичайні події
𝟐𝟏.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 19:27 до ДСНС Закарпаття надійшла інформація від працівників поліції про виявлення тіла жіночої статі на острівку посеред р. Тиса, за адресою: Рахівський район, с. Костилівка. О 20:45 тіло ймовірної потопельниці вилучено з води та передано правоохоронним органам. На місці події працювало чергове відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахі
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар