Рятувальники Закарпаття інформують

травня 31 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟯𝟭 травня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟯𝟯 виїзди. Хибних викликів не зафіксовано.

🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟯𝟬.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 18:59 надійшло повідомлення про загорання вантажного автомобіля Iveco за адресою: м. Мукачево, вул. Вокзальна. Пожежею пошкоджено вантажний відсік транспортного засобу. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
𝟯𝟬.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 19:52 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: Хустський район, Драгівська тергромада, с. Драгово, вул. Центральна. Вогнем знищено перекриття та домашнє майно на площі 20 кв. м. На пожежі отримала травму (отруєння чадним газом) одна людина. На гасіння залучались три одиниці техніки від 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст та державного пожежно-рятувального поста й місцевої пожежної команди с. Драгово.
𝟯𝟬.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 22:42 надійшло повідомлення про загорання вантажного автомобіля УАЗ за адресою: Хустський район, с. Білки. Пожежею пошкоджено вантажний відсік автомобіля та знищено 0,5 т сіна. На гасіння залучались дві одиниці техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста с. Довге.

🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 30 травня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 109 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 31,62 га.

🔷Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар