Вилучили тіло з води: рятувальники Закарпаття інформують

травня 29 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 𝟮𝟲-𝟮𝟵 травня станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟵 травня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟲𝟵 виїздів, з яких 𝟯 - хибні.
🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟮𝟲.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 09:37 надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні за адресою: Мукачівський район, смт Воловець, вул. Фабрична. Вогнем пошкоджено підвіконник та знищено майно на площі 2 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець.
𝟮𝟳.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 12:53 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Сороча. Вогнем знищено 2 сонячні панелі та пошкоджено покрівлю на площі 5 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.
𝟮𝟳.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 22:30 надійшло повідомлення про загорання автомобіля ВАЗ-2107, 1986 р.в. за адресою: Тячівський район, Тересвянська тергромада, с. Крива, вул. Центральна. Пожежею знищено моторний відсік та лобове скло автомобіля. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди смт Тересва.
𝟮𝟴.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 23:28 надійшло повідомлення про загорання автомобіля Volkswagen Passat, 1999 р.в. за адресою: м. Хуст, вул. А. Волошина. Пожежею знищено салон та відсік двигуна. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
𝟮𝟵.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 01:17 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, Мукачівська тергромада, с. Барбово, вул. Зелена. Вогнем знищено крівлю на площі 20 кв. м та частину домашнього майна. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.
𝟮𝟵.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 02:35 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Берегівський район, Батівська тергромада, с. Свобода, вул. Миру. Вогнем знищено крівлю на площі 40 кв. м, частину домашнього майна та пошкоджено перекриття на площі 25 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп та державного пожежно-рятувального поста с. В. Добронь.
Ще упродовж зазначеного періоду на території Ужгородського району зафіксовано 2 випадки загорання сухої трави та чагарників на відкритих територіях. Усього пожежами знищено 0,03 га сухої трави й чагарників.
🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 28 травня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 109 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 31,62 га.
🔷Некласифіковані надзвичайні події
𝟮𝟳.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 13:26 до ДСНС Закарпаття повідомили про витік палива з пошкодженого паливного бака вантажного автомобіля Mercedes-Benz Actros за адресою: Ужгородський район, с. Соломоново. Для забезпечення пожежної безпеки залучалась одна одиниця техніки 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Чоп.
𝟮𝟳.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 16:40 до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення ВНП за адресою: Ужгородський район, Дубриницько-Малоберезнянська тергромада, с.Мирча, вул. Лісова. О 19:15 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено артилерійський снаряд калібром 57 мм часів Другої світової війни.
𝟮𝟴.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 01:07 до ДСНС Закарпаття повідомили про падіння гілок дерева на дах магазину за адресою: м.Ужгород, проспект Свободи. Аварійно-рятувальним відділенням Аварійно-рятувального загону спецпризначення розкряжовано 1,5 куб. м деревини.
𝟮𝟴.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 19:25 до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення тіла ймовірного потопельника чоловічої статі у р. Тиса за адресою: Хустський район, смт Вишково. Для вилученя з води тіла людини залучалось чергове відділення третього державного пожежно-рятувального загону м. Хуст.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар