На трасі Київ-Чоп сталася страшна ДТП, багато загиблих (ФОТО)

травня 11 / 2023

На Львівщині внаслідок автозіткнення загинули три особи, серед яких двоє дітей – поліцейські встановлюють обставини події. На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, встановлюються всі обставини та уточнюються дані учасників ДТП.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 10 травня, близько 19.40, на автодорозі «Київ-Чоп» біля села Розвадів Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобіля «Volkswagen Touran», яким керувала 42-річна мешканка Стрийського району, з вантажівкою «Renault» під керуванням 45-річного жителя Запоріжжя.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водійка легковика та двоє її доньок віком орієнтовно чотири і шість років померли на місці події. Крім того, тілесні ушкодження отримали 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар