Рятувальники Закарпаття інформують

травня 09 / 2023



Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟵 травня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟯𝟱 виїздів, з яких 𝟭 - хибний.
🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟬𝟴.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 08:21 надійшло повідомлення про загорання тирси в житловому будинку, який не експлуатується, за адресою: Рахівський район, смт В. Бичків, вул. Грушевського. Пожежею знищено 0,2 куб. м тирси. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів та державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків.
𝟬𝟴.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 17:50 надійшло повідомлення про загорання електрощитової у багатоквартирному житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Тлехаса. Пожежею пошкоджено електрощитову. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород та автомобіль штабний.
Ще упродовж зазначеного періоду на Ужгородщині зафіксовано два випадки загорання сухої трави та сміття на відкритих територіях. Усього пожежами знищено 0,0007 га сухої трави й чагарників.
🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 8 травня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 96 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 29,66 га.
🔷Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
🔶Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
07.05.2023 о 16:10 до ДСНС Закарпаття повідомили про відключення газопостачання в с. Біловарці Тячівського району (загалом 289 абонентів). Відключення виникло через локалізацію витоку газу на засувці, що підводить до газопроводу Ду 110 мм середнього тиску. Хустським відділенням АТ «Закарпатгаз» проводяться роботи щодо ліквідації наслідків події.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар