Новини Закарпаття

Рятувальники Закарпаття інформують

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟱 травня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟮𝟭 виїзд. Хибних викликів не зафіксовано.

🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟬𝟰.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 04.05.2023 о 13:42 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Нересницька тергромада, с. Терново, вул. Миру. Вогнем знищено крівлю житлового будинку на площі 110 кв. м, крівлю надвірної споруди на площі 30 кв. м, автомобіль ВАЗ-2131 «НИВА» 1999 р.в. та частину домашнього майна. На гасіння залучались три одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевих пожежних команд сіл Терново і Нересниця.
𝟬𝟰.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 04.05.2023 о 18:37 надійшло повідомлення про загорання сміття в занедбаній будівлі за адресою: Хустський район, смт Міжгір’я, вул. Головацького. Пожежею знищено сміття на площі 20 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я.
𝟬𝟰.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟯 04.05.2023 о 19:27 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Мукачево, вул. Лавківська. Пожежею знищено сміття на площі 6 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 4 травня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 𝟴𝟳 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 𝟴𝟳 𝟮𝟵,𝟯𝟱 га.

🔷Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
Перейти на сайт