Дівчину поховали живцем: страхітлива історія в одному із сіл Закарпаття

травня 02 / 2023

У селі на Закарпатті пригадують моторошну подію, під час якої загинула дівчина.
adУ селі на Закарпатті пригадують моторошну подію, під час якої загинула дівчина.
ad
СПОНСОРСЬКИЙ КОНТЕНТ


Покажу вам домашній засіб, який випалив грибок з нігтів за добу
Екзоцелін

Пий вранці - густа кров стане рідкою, а судини будуть без тромбів
Арокардін

Моторошний випадок стався і одному із сіл Перечинщини, а саме в Зарічеві. Історія про нього доволі давня, проте і досі люди пригадують цю жахливу подію, від якої холоне кров.
- Я була ще мала і в селі розповідали, як раніше тут загинула дівчина від удару блискавкою,- розповідає одна з очевидець пані Вікторія. - Люди казали, що "грум забив дівчину".
Та історія живе між людьми вже давно і її й досі пригадують з острахом. Після трагедії, начебто влученням блискавки в дівчину, нібито мертву, її поклали в труну й закопали. Утім, кажуть, що поховали її живцем, хоч ніхто й не здогадувався про це тоді. Лежала, не рухалась, майже не дихала, то й усі думали, що вона мертва і уже пізно їх рятувати. Не було на той час таких досвідчених лікарів, медицини, як зараз, щоб перевірити ознаки життя у людини, - розповідає співрозмовниця.
Уже у труні під землею дівчина почала сильно бити у ладу, але на жаль, її так і не вдалось врятувати. Хто його зна, коли б дівчину вчасно реанімували, то нещасного випадку могло б і не бути, але ніхто не міг знати, що ховають людину ще майже живою, - розповідає Вікторія.
Ще один випадок із влученням блискавки у малих діток стався у Сімері, теж на Перечинщині. Діти пасли худобу на полі, насувалась гроза, почало дуже сильно гриміти і якось блискавка влучила прямо в дітей. На жаль, діти померли на місці, - розповідає співрозмовниця.
- Ті дві історії на Перечинщині, коли у смерті людей винна природна стихія, дійсно правдиві і дуже сумно, шо так стається в житті. Бог забирає до себе ще зовсім юні життя. А як зараз, погляньмо на наших воїнів, шо боронять Україну. Хіба це справедливо, шо гине цвіт нації, мужні та горді і зовсім юні хлопці й дівчата. Скільки уже закарпатців полягли у бою з окупантами, скільки ще сліз буде вилито матерями й дружинами. Та щоб тих ворогів побив грім, Божа кара завжди справедлива й рашисти мусять відповісти за жорстокість, - розповідає Вікторія.
На жаль, у кожен період у світі ставались непередбачувані, жахливі моменти, в яких винні як сила стихії так, звісно, і війни. Багато разів людей ховали живцем, серед них й випадки - через помилку медиків. Хто його знає, ймовірно у свій час у регіоні траплялось чимало трагічних моментів, коли у смерті людини винна природна стихія, тим паче блискавка, й людям доводилось чути не менш моторошні історії про поховання заживо. Так само в народі побутує й чимало чуток, ба навіть тверджень про те, як земля "зцілювала" вражених блискавицею. Щодо останнього, людей по шию закопували у землю, таким чином грунт ніби розряджував тіло людини, яка зазнала удару блискавки. Чи це правда чи ні, про дивозцілення землею від блискавки й чи було місце таким методам в народі раніше, навряд чи хтось би підтвердив. Утім, доки живуть історії із минулого, доти і люди про них пам'ятають і переказують. Але, навряд, закопування у землю здатне витягувати заряд струму з людини після удару у неї блискавки. Адже нам добре відомо - земля є хорошим провідником.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар