Рятувальники Закарпаття інформують

квітня 28 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟴 квітня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟯𝟯 виїзди. Хибних викликів не зафіксовано.
🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟮𝟳.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 07:30 надійшло повідомлення про загорання мотлоху в сміттєвих контейнерах за адресою: м. Ужгород, вул. Романа Шухевича. Пожежею знищено сміття на площі 2 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟮𝟳.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 18:44 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді на території дворогосподарства за адресою: Хустський район, Горінчівська тергромада, с. Березово. Пожежею знищено надвірну споруду площею 10 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
𝟮𝟳.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 22:04 надійшло повідомлення про загорання сміття в недіючій будівлі трикотажної фабрики за адресою: м. Мукачево, вул. Вокзальна. Пожежею знищено сміття на площі 10 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
𝟮𝟳.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 22:37 надійшло повідомлення про пожежу в прибудові до житлового будинку за адресою: Берегівський район, Косоньська тергромада, с. Косонь, вул. Барабаш. Пожежею знищено покрівлю та перекриття на площі 7 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово та державного пожежно-рятувального поста с. Велика Добронь.
𝟮𝟴.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 00:07 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (гаражі) на території дворогосподарства за адресою: Хустський район, Хустська тергромада, с. Кошельово, вул. Шевченка. Пожежею знищено покрівлю та перекриття споруди площею 24 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст
𝟮𝟴.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 03:10 надійшло повідомлення про загорання надвірної споруди (хлів) за адресою: Тячівський район, Бедевлянська тергромада, с. Бедевля, вул. Теплична. Пожежею знищено надвірну споруду площею 40 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди смт Тересва.
🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 27 квітня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 83 пожежі. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 29,13 га.
🔷Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар