Стихійні сміттєзвалища заполонили Закарпаття

квітня 27 / 2023
Державна екологічна інспекція Закарпаття за заявами громадян встановила на Ужгородщині стихійні сміттєзвалища.

Проблема зі сміттям на Закарпатті стає все більш болючішою. Звичайно, на лихі часи, коли Львів потопав у смітті у нас немає, але проблема стає гострою. І поки вирішується питання побудови сміттєпереробного заводу недобросовісні водії вантажівок скидають гори сміття неподалік річок, поблизу лісу. Державна екологічна інспекція у Закарпатській області звертається до громадян, котрі стали свідками засмічення території повідомляти про такі факти.
Після сигналів від людей працівники Інспекції виїхали для перевірки та реагування.
Поблизу об’їзної траси, де в мікрорайоні Ужгорода проживає ромське населення працівники екологічної інспекції зафіксували просто гори сміття. Тут же знаходився власник земельної ділянки, котрий має намір будувати повідомив, що сюди неодноразово приїжджали і далі їздитимуть вантажівки, котрі привозять сміття.
Поблизу с. Оноківці також було кілька місць, де невідомі зловмисники викинули сміття. Обабіч дороги валялися пляшки, залишки паперу, чорні мішки, шини, залишки від сантехніки...
Ще в одному місці поблизу с. Оноківці на боковій вулиці виявили чимале скупчення побутового та будівельного сміття.
Працівники державної екологічної інспекції ретельно зафіксували всі ці факти і направили для відповідного реагування в Ужгородську міську раду та Оноківську ОТГ. Сподіваємося, що згадані владні органи належним чином відреагують на ці факти і вжиють належних заходів для їх усунення.


Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар