Рятувальники Закарпаття інформують

квітня 12 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟭𝟮 квітня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟯𝟮 виїзди. Хибних викликів не зафіксовано.

🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟭𝟭.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 10:04 надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля Mercedes-Benz 350 D за адресою: м. Мукачево, вул. Д. Галицького. Пожежею знищено моторний відсік та пошкоджено салон автомобіля. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
𝟭𝟭.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 14:51 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Берегівський район, Вилоцька тергромада, смт Вилок, вул. Борканюка. Вогнем знищено побутову техніку та пошкоджено частину домашнього майна, а також закопчено стіни на площі 2 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та державного пожежно-рятувального поста смт Вилок.
𝟭𝟭.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 21:06 хв. надійшло повідомлення про пожежу в занедбаній будівлі за адресою: м. Мукачево, вул. Д. Галицького. Вогнем знищено сміття на площі 3 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
𝟭𝟮.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 00:57 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Берегівський район, Батівська тергромада, с. Баркасово, вул. Залізнична. Пожежею знищено дерев’яне перекриття на площі 35 кв. м та покрівлю на площі 40 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево та державного пожежно-рятувального поста с. Велика Добронь.
𝟭𝟮.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 05:54 надійшло повідомлення про загорання мікроавтобуса Volkswagen T4 за адресою: Берегівський район, м. Виноградів, вул. Копанська. Пожежею знищено моторний відсік та пошкоджено салон автомобіля. На гасіння залучались дві одиниці техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 11 квітня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 59 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 18,54 га.

🔷Некласифіковані надзвичайні події
𝟭𝟮.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 01:50 до ДСНС Закарпаття повідомили про ДТП за адресою: Хустьский район, с. Бороняво, залізничний переїзд. Автомобіль Renault Megane з’їхав на узбіччя та зіткнувся з бетонним стовпом. Внаслідок цього двоє осіб травмовано. Їх ушпиталено до Хустської ЦРЛ. Для деблокування потерпілих залучалось відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар