У Рахові померла лікарка яка понад 57 років життя віддала служінню в охороні здоров'я

березня 14 / 2023
14 березня 2023 року на 86 році життя після тривалої хвороби пішла з життя Яблонська (Чірва) Зіновія Василівна, яка понад 57 років життя віддала служінню в охороні здоров'я.
Молодим енергійним лікарем, після закінчення Ужгородського державного університету в 1960 році прийшла у колектив медичних працівників Рахівської центральної районної лікарні, спочатку лікарем-­педіатром, завідувачем педіатричного відділенням, а згодом 1970 році з принциповістю та власними поглядами стає заступником головного лікаря з медичного обслуговування населення району, завдяки організаторським здібностям, діловитості та конкретності у вирішенні завдань охорони здоров'я Рахівського району.
У 1988 році Зіновія Василівна переходить працювати завідувачем, лікарем-методистом інформаційно-аналітичного відділу Рахівської центральної районної лікарні і на цій посаді пропрацювала до грудня 2017 року.
Світлий і добрий спомин про Зіновію Василівну назавжди залишиться у серцях тих хто знав її, поважав, працював разом з нею.
Адміністрація та профспілкова організація, колектив КНП «Рахівська районна лікарня» Рахівської міської ради сумують з приводу смерті та висловлюють щирі співчуття родині покійної
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар