Дві надзвичайні події: рятувальники Закарпаття інформують

березня 13 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 𝟭𝟬-𝟭𝟯 березня станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟭𝟯 березня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟰𝟰 виїзди, з яких 𝟲 - хибні.
🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟭𝟬.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 10:12 надійшло повідомлення про пожежу на кухні квартири багатоквартирного житлового будинку за адресою: м. Чоп, проспект Залізничників. Вогнем пошкоджено оздоблення кухні, меблі та речі домашнього вжитку на площі 20 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп та державного пожежно-рятувального поста с. В. Добронь.
𝟭𝟭.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 19:30 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Холмківська тергромада, с. Коритняни, вул. Миру. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 1 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟭𝟭.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 21:16 надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля ВАЗ-2108 за адресою: Тячівський район, Тересвянська тергромада, с. Грушово, вул. Жовтнева. Вогнем пошкоджено лакофарбове покриття. На гасіння залучались дві одиниці техніки від місцевої пожежної команди смт Тересва та Центру безпеки громадян смт Солотвино.
𝟭𝟮.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 16:54 надійшло повідомлення про загорання сухої трави за адресою: Ужгородський район, Оноківська тергромада, с. Невицьке, вул. Нова. Пожежею знищено суху траву на площі 0,13 га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 12 березня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 10 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 5,89 га.
🔷Некласифіковані надзвичайні події
𝟭𝟭.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 16:35 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що львів’янин, катаючись на лижах біля полонини Крачунєска гірськолижного курорту «Драгобрат» Рахівського району, втратив орієнтир та заблукав. О 18:20 його знайшли, стан здоров`я задовільний, доставлено до гірськолижного комплексу. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучались гірські пошуково-рятувальні відділення смт Ясіня та с. Кваси.
𝟭𝟮.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 12:45 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про падіння дерева на автошлях. Внаслідок чого перекрито рух автотранспорту за адресою: Ужгородський район, с. Циганівці. На місці події працювало чергове відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Було розкряжовано 2,5 куб. м деревини.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар