Загибель на пожежі: рятувальники Закарпаття інформують

березня 06 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 3-6 березня станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟲 березня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟱𝟵 виїздів, з яких шість - хибні.

🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟬𝟯.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 10:05 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Ставненська тергромада, с. Стужиця. Вогнем знищено перекриття та покриття на площі 100 кв. м, а також речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 8-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В.Березний.
𝟬𝟯.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 10:23 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: м. Рахів, вул. Лазівська. На місці пожежі виявлено тіло людини. Вогнем знищено ліжко та речі домашнього вжитку на площі 2 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів.
𝟬𝟯.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 14:38 надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Берегівський район, м. Виноградів, вул. Толстого. Пожежею знищено суху траву на площі 0,04 га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.
𝟬𝟯.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 16:44 надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Тячівський район, Буштинська тергромада, смт Буштино, вул. Головна. Пожежею знищено суху траву на площі 0,8 га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Тячів.
𝟬𝟯.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 18:25 надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Мукачівський район, Горондівська тергромада, с. Страбичово. Пожежею знищено суху траву на площі 2 га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста с. В.Добронь.
𝟬𝟯.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 23:20 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Тур'є-Реметівська тергромада, с.Раково, вул. Центральна. На пожежі травмовано власника 1936 р.н. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 25 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.
𝟬𝟰.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 13:32 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Берегівський район, Пийтерфолвівська тергромада, с.Тисобикень, вул. Музейна. Вогнем знищено перекриття та покриття на площі 15 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Вилок та місцевої пожежної команди с. Пийтерфолво.
𝟬𝟰.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 20:04 надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Ужгородський район, Дубриницько-Малоберезнянська тергромада, с. Дубриничі, вул. Центральна. Пожежею знищено суху траву на площі 1 га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.
𝟬𝟱.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 05:12 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Духновича. Вогнем пошкоджено підлогу на площі 5 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
𝟬𝟱.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 13:54 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Недецеї. Пожежею пошкоджено перекриття на площі 5 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

🔶Аналіз пожеж сухотрав’я та сміття на відкритій території
З початку 2023 року (станом на 23:00 5 березня) підрозділи оперативно-рятувальної служби Закарпатської області в екосистемах краю ліквідували 9 пожеж. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 5,76 га.

🔷Некласифіковані надзвичайні події
𝟬𝟯.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 22:20 до ДСНС Закарпаття надійшла інформація про те, що в кімнаті квартири багатоквартирного житлового будинку розбито побутовий ртутний термометр за адресою: м. Ужгород, вул. Климпуша. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
𝟬𝟰.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 13:16 до ДСНС Закарпаття надійшла інформація про виявлення тіла ймовірного потопельника за адресою: смт Міжгір’я, вул. Набережна, річка Ріка, Хустського району. О 13:35 з води вилучено тіло жіночої статі та передано працівникам поліції. Для вилучення тіла залучалось чергове відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгіря.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар