Рятувальники Закарпаття інформують

березня 03 / 2023


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟯 березня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟮𝟭 виїзд, з яких один - хибний.
🔷Щодо обстановки з пожежами:
𝟬𝟮.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 14:37 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників на відкритій території за адресою: Мукачівський район, Полянська тергромада, с. Пасіка. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,02 га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
𝟬𝟮.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 15:25 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників на відкритій території, за адресою: м. Іршава, вул. Шевченка. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,3 га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
𝟬𝟮.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 18:58 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: Ужгородський район, Холмківська тергромада, с. Концово, вул. Тарнівська. Пожежею знищено сміття на площі 25 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟬𝟮.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 19:23 надійшло повідомлення про загорання автомобіля ВАЗ-2105 за адресою: м. Виноградів, вул. Конституції. Пожежею пошкоджено відсік двигуна та салон автомобіля. На гасіння залучались дві одиниці техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.
𝟬𝟮.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 22:05 надійшло повідомлення про загорання сміття в сміттєвому бакові за адресою: м. Ужгород, вул. Чорновола. Пожежею знищено сміття на площі 1 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟬𝟮.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 22:51 надійшло повідомлення про загорання будівлі, яка не експлуатується, за адресою: м. Ужгород, вул. Володимирська. Пожежею знищено сміття на площі 5 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
🔶Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар