Рятувальники Закарпаття інформують

лютого 23 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟑𝟐 виїзди, з яких 4 - хибні.

🔸Щодо обстановки з пожежами
𝟐𝟐.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 16:00 надійшло повідомлення про загорання сухої трави на відкритій території за адресою: Мукачівський район, Мукачівська тергромада, с. Лавки. Вогнем знищено суху траву на площі 0,1 га. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
𝟐𝟐.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 17:13 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Дубівська тергромада, с. Калини, вул. Партизанська. Пожежею пошкоджено житлову кімнату на площі 20 кв.м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевої пожежної команди с. Нересниця.
𝟐𝟐.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 19:35 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Мендєлєєва. Пожежею пошкоджено житлову кімнату на площі 15 кв.м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.

🔹Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар