Новини Закарпаття

Жахливі аварії: рятувальники Закарпаття інформують

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬) 𝟐𝟏 лютого для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟑𝟓 виїздів, з яких 𝟒 – хибні.

🔷Щодо обстановки з пожежами
𝟐𝟎.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 09:28 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (котельня) за адресою: м. Хуст, вул. Пирогова. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 10 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Хуст.
𝟐𝟎.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 23:33 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Хустська тергромада, с. Карповтлаш, вул. Карповтлаш. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, крівлю та перекриття на площі 156 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Хуст.

🔶Некласифіковані надзвичайні події
𝟐𝟎.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 11:58 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про ДТП на відрізку автошляху міжнародного значення М-06 Київ-Чоп (714 км), біля с. Нижні Ворота Мукачівського району, за участі вантажного автомобіля Renault та мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter. Внаслідок автотрощі 4 осіб загинуло (з них 1 дитина) та ще 1 особу травмовано. На місце події залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста с.Н.Ворота.
🔷Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟐𝟏.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 (станом на 06:00) внаслідок підняття рівнів води та виходів води на заплаву, що сталися 19.02.2023, залишаються підтопленими 80 га пасовищ в районі сіл Стеблівка та Сокирниця Хустського району, а також 25 га с. Юлівці Берегівського району.
Перейти на сайт