Жахлива аварія на Хустщині: рятувальники Закарпаття інформують

лютого 20 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 17-20 лютого (станом на 𝟳:𝟬𝟬) 𝟐𝟎 лютого для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟔𝟒 виїзди, з яких три – хибні.
🔷Щодо обстановки з пожежами
𝟏𝟕.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 18:41 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (гараж) за адресою: м. Виноградів, вул. І. Франка. Вогнем знищено перекриття гаража на площі 20 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.
𝟏𝟖.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 06:10 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Холмківська тергромада, с. Сторожниця, вул. Гагаріна. На пожежі травмовано власника будинку. Вогнем пошкоджено гараж на площі 30 кв. м, а також 10 кв. м крівлі житлового будинку. На гасіння залучались дві одиниці техніки першого державного пожежно-рятувального загону м. Ужгород та автомобіль штабний.
𝟏𝟗.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 05:17 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі багатоповерхового житлового будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Святомихайлівська. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 35 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частинм. Мукачево.
𝟐𝟎.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 01:25 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Перечинська тергромада, с. Зарічово, вул. Перемоги. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 65 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.
🔶Некласифіковані надзвичайні події
𝟏𝟕.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 18:24 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про ДТП за участю легкового автомобіля Skoda Fabia за адресою: Хустський район, Міжгірська тергромада, с. В. Бистрий, р. Ріка. Внаслідок цього було травмовано водія 1976 р.н. та госпіталізовано до Міжгірської райлікарні. Для проведення робіт з деблокування потерпілого залучалось чергове відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я.
𝟏𝟗.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 внаслідок підняття рівня води та виходу води на заплаву було підтоплено в Берегівському районі: 15 га сільгоспугідь в с. Дюла (меліоративний канал Новий Батар) та 25-30 га сільгоспугідь (пасовищ) в районі сіл Чорнотисів та Юлівці (р. Боржава). Також в районі сіл Стеблівка та Сокирниця Хустського району підтоплено 80 га пасовищ (р. Тиса).
𝟏𝟗.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 18:40 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що внаслідок шквалистого посилення вітру в м. Хуст на вул. Сливова були пошкоджені крівлі будівель: на підприємстві з виготовлення меблів (орієнтовно 350 кв. м) та два автомобілі Mercedes Sprinter, складські приміщення (орієнтовно 150 кв. м) та три поруч припарковані вантажні автомобілі, а також склад для зберігання майна (орієнтовно 250 кв. м) . Решта завданих збитків встановлюється. Підрозділи ДСНС не залучались.🔷
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар