Горів ресторан: рятувальники Закарпаття інформує

лютого 15 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової (станом на 𝟳:𝟬𝟬) 15 лютого для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 22 виїзди, з яких три – хибні.
🔷Щодо обстановки з пожежами
𝟭𝟰.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 20:40 надійшло повідомлення про пожежу в ресторані готелю за адресою: м. Ужгород, вул. Томчанія. Вогнем пошкоджено перекриття ресторану на площі 1 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також автомобіль штабний.
𝟭𝟰.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 21:35 надійшло повідомлення про пожежу в котельні житлового будинку за адресою: Мукачівський район, Кольчинська тергромада, с. Кленовець, вул. Корятовича. Вогнем пошкоджено крівлю котельні на площі 5 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.
𝟭𝟱.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 04:57 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Великоберезнянська тергромада, смт В.Березний, вул. Петрова. Вогнем знищено перекриття житлового будинку на площі 3 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 8-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. В. Березний.
🔶Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар