Горіли два будинка: рятувальники Закарпаття інформують

лютого 14 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової (станом на 𝟳:𝟬𝟬) 𝟏𝟒 лютого для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟓 виїздів, з яких п’ять – хибні.

🔹Щодо обстановки з пожежами
𝟏𝟑.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 02:37 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Берегівський район, Виноградівська тергромада, с. Фанчиково, вул. Кутлана. Вогнем знищено крівлю та перекриття на площі 32 кв. м, а також частину домашнього майна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди с. Підвиноградів.
𝟏𝟑.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 12:54 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Колочавська тергромада, с. Колочава, ур. Квасовець. Пожежею пошкоджено частину домашнього майна на площі 6 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки державних пожежно-рятувальних постів сіл Колочава та Синевир.
𝟏𝟑.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 13:24 надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку за адресою: м. Хуст, вул. Пирогова. Вогнем пошкоджено частину домашнього майна на площі 4 кв. м. На місці пожежі виявлено тіло громадянки 1982 р.н. На гасіння залучались три одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.

🔹Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар