Знайшли мертву бабусю: рятувальники Закарпаття інформують

лютого 13 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 10-13 лютого (станом на 𝟳:𝟬𝟬) 𝟭𝟯 лютого для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 71 виїзд, з яких шість – хибні.
🔶Щодо обстановки з пожежами
𝟭𝟬.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 08:20 надійшла заява про пожежу в житловій кімнаті, яка виникла 10.02.2023 орієнтовно о 08:10 за адресою: м. Мукачево, вул. Соборна. Вогнем пошкоджено побутову техніку та речі домашнього вжитку на площі 3 кв. м. Підрозділи ДСНС не залучалися.
𝟭𝟬.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 11:14 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Полянська тергромада, с. Поляна, вул. Європейська. Вогнем знищено крівлю та 3-й поверх житлового будинку на площі 100 кв. м, меблі та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались п’ять одиниць техніки від другого державного пожежно-рятувального загону м.Мукачево, місцевої пожежної команди с. Поляна та автомобіль штабний.
𝟭𝟬.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 13:02 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Хуст, вул. Жайворонкова. Вогнем знищено крівлю та перекриття житлового будинку на площі 150 кв. м, майно та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались чотири одиниці техніки третього державного пожежно-рятувального загону м. Хуст.
𝟭𝟬.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 14:07 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, Перечинська тергромада, с. Сімер, вул. Партизанська. Вогнем знищено надвірну споруду на площі 20 кв. м, 2 куб. м дров та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.
𝟭𝟬.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 14:29 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку (прибудова) за адресою: Мукачівський район, Великолучківська тергромада, с. Медведівці, вул. Центральна. Вогнем знищено оздоблення кімнати та речі домашнього вжитку на площі 12 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м.Мукачево.
𝟭𝟬.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 15:42 надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля марки «Volkswagen Caddy», 2004 р.в. за адресою: м. Іршава, вул. Шевченка. Пожежею пошкоджено салон автомобіля. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
𝟭𝟬.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 15:57 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, Сюртівська тергромада, с. Сюрте, вул. Тиха. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 30 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп та місцевої пожежної команди с. М. Геївці.
𝟭𝟬.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 20:47 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Берегівський район, Королівська тергромада, смт Королево, вул. Греньова. На пожежі травмовано власницю будинку. Пожежею знищено крівлю та перекриття на площі 12 кв. м, а також речі домашнього вжитку та особисті речі. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди смт Королево.
𝟭𝟬.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 22:23 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Тересвянська тергромада, смт Тересва, вул. Стуса. Вогнем знищено крівлю, перекриття, майно та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались сім одиниць техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, третього державного пожежно-рятувального загону м. Хуст, місцевої пожежної команди смт Тересва та Центру безпеки громадян смт Солотвино.
𝟭𝟭.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 13:30 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Драгівська тергромада, с. Золотарьово, вул. Дуброва. Вогнем знищено перекриття та покриття на площі 20 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди с.Драгово.
𝟭𝟭.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 15:08 надійшло повідомлення про загорання сміття в надвірній споруді, яка не експлуатується, за адресою: м. Берегово, вул. Б. Хмельницького. Пожежею знищено сміття на площі 2 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Берегово.
𝟭𝟭.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 20:17 надійшло повідомлення про загорання в надвірній споруді за адресою: Хустський район, Міжгірська тергромада, с. Майдан, вул. Братерства. Пожежею знищено перекриття та покриття на площі 72 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір'я.
𝟭𝟭.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 23:29 надійшло повідомлення про загорання в надвірній споруді за адресою: Хустський район, Довжанська тергромада, с.Довге, вул. Малинова. Пожежею знищено перекриття та покриття на площі 90 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста с. Довге.
𝟭𝟮.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 05:30 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (гараж) за адресою: Тячівський район, Тересвянська тергромада, смт Тересва, вул. Стуса. Пожежею знищено покрівлю на площі 32 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди смт Тересва.
𝟭𝟮.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 14:17 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (гараж) за адресою: Мукачівський район, Полянська тергромада, с. Поляна, вул. Верховинська. Вогнем пошкоджено покрівлю на площі 8 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява та місцевої пожежної команди с. Поляна.
𝟭𝟮.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 14:49 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Гоголя. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття на площі 70 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород та автомобіль штабний.
𝟭𝟮.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 15:45 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі багатоквартирного житлового будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Легоцького. На пожежі виявлено тіло власниці будинку 1937 р.н. Вогнем пошкоджено житлову кімнату на площі 20 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород та автомобіль штабний.
🔷Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар