Ліквідовано 5 пожеж: рятувальники Закарпаття інформують

лютого 07 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬) 7 лютого для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 24 виїзди, з яких шість - хибні.
Щодо обстановки з пожежами
𝟬𝟲.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 06:18 надійшло повідомлення про загорання надвірної споруди за адресою: Хустський район, Хустська тергромада, с. Сокирниця, вул. Лісна. Пожежею знищено крівлю та перекриття на площі 40 кв. м, 1 куб. м дров, а також речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
𝟬𝟲.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 14:57 надійшло повідомлення про загорання житлового будинку за адресою: Хустський район, Пилипецька тергромада, с. Пилипець. Пожежею пошкоджено терасу житлового будинку на площі 9 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста с. Пилипець.
𝟬𝟲.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 17:33 надійшло повідомлення про загорання житлового будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Артилерійська. На пожежі врятовано власника житлового будинку та госпіталізовано до Ужгородської ЦРЛ. Пожежею пошкоджено кімнату та перекриття житлового будинку на площі 25 кв. м, а також речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород та автомобіль штабний.
𝟬𝟲.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 19:44 надійшло повідомлення про загорання на об’єкті за адресою: м. Ужгород, вул. Станційна. Пожежею пошкоджено електродвигун на площі 1 кв. м. На гасіння залучались чотири одинці техніки від 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також автомобілі штабний та мобільно-оперативної групи.
𝟬𝟲.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 23:13 надійшло повідомлення про загорання житлового будинку за адресою: Тячівський район, Дубівська тергромада, с. Калини, вул. Партизанська. Пожежею знищено житловий будинок на площі 42 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста см. Дубове та місцевої пожежної команди с. Нересниця.
Некласифіковані надзвичайні події
𝟬𝟱.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 21:15 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення від колег з Івано-Франківської області про необхідність (06.02.2023 р.) надання допомоги в пошуках двох туристів, які втратили орієнтир та заблукали в районі озера Несамовите. 06.02.2023 о 10:00 загублені громадяни повідомили, що вони самостійно прибули до с. Луги Рахівського району і потягом їдуть додому в м. Вінниця. Стан здоров’я задовільний, медичної допомоги не потребують. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалась гірська пошуково-рятувальна група м. Рахів.
𝟬𝟲.𝟬𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 09:04 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в кімнаті приватного житлового будинку розбито побутовий ртутний термометр, за адресою: м. Ужгород, вул. Свободи. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення м. Ужгород.


Головне управління ДСНС України у Закарпатській області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар