Одна людина загинула: рятувальники Закарпаття інформують

лютого 06 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж впродовж 𝟑-𝟔 лютого (станом на 𝟳:𝟬𝟬 6 лютого) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟖𝟎 виїздів, з яких вісім - хибні.

🔹Щодо обстановки з пожежами
𝟎𝟑.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 14:15 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Нересницька тергромада, с. Терново, вул. Білівська. Вогнем пошкоджено приміщення котельні на площі 50 кв. м, два котли та частину майна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від місцевих пожежних команд сіл Терново та Нересниця.
𝟎𝟑.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 17:21 надійшло повідомлення про пожежу в гаражі за адресою: м. Ужгород, Шопена. Вогнем знищено сміття на площі 15 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород та автомобіль штабний.
𝟎𝟑.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 21:09 надійшло повідомлення про пожежу в котельні на території деревообробного підприємства за адресою: Рахівський район, Ясінянська тергромада, смт Ясіня, вул. І.Франка. Вогнем пошкоджено приміщення котельні на площі 10 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державних пожежно-рятувальних підрозділів смт Ясіня та м. Рахів.
𝟎𝟒.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 10:45 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (хлів) за адресою: Хустський район, Хустська тергромада, с. Липовець, вул. Кобилянської. Вогнем знищено перекриття та крівлю дровітні та хліва на площі 42 кв. м, а також пошкоджено 2 куб. м дров. На гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
𝟎𝟒.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 14:35 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Тячівська тергромада, с. Тячівка, вул. Довбуша. Пожежею знищено перекриття та крівлю на площі 70 кв. м, а також речі домашнього вжитку. На гасіння залучались три одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди смт Тересва.
𝟎𝟒.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 19:54 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Берегівський район, Берегівська тергромада, с. Боржава, вул. Кошута. Вогнем знищено перекриття, крівлю на площі 80 кв. м та частину домашнього майна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово та добровільної церковної пожежної команди с. Вари.
𝟎𝟓.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 02:25 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Рахівський район, Великобичківська тергромада, с. Росішка, вул. Центральна. Вогнем знищено крівлю на площі 20 кв. м та частину домашнього майна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків та місцевої пожежної команди с. В. Водяне.
𝟎𝟓.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 19:00 надійшла заява про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Полянська тергромада, с. Плоский Потік. На місці пожежі виявлено тіло громадянки 1941 р.н. Вогнем пошкоджено диван та підлогу на площі 0,3 кв. м. Причина й збитки встановлюються. Підрозділи ДСНС не залучались.
𝟎𝟓.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 19:53 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі багатоквартирного житлового будинку за адресою: Берегівський район, Виноградівська тергромада, м. Виноградів, вул. Н. Ломоносова. Вогнем знищено 2 кв. м перекриття та пошкоджено крівлю на площі 2 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

🔸Некласифіковані надзвичайні події
𝟎𝟑.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 11:20 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про виявлення ВНП за адресою: Ужгородський район, Баранинська тергромада, між селами Циганівці та В.Лази.
О 14:15 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено мінометну міну калібром 81 мм.
𝟎𝟒.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 17:52 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що громадянин 1997 р.н. втратив орієнтир місцевості та заблукав на території гірськолижного курорту «Драгобрат» Рахівського району. О 19:40 його знайдено та о 20:20 супроводжено до місця тимчасового проживання чоловіка. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалась гірська пошуково-рятувальна група м. Рахів.
𝟎𝟒.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 23:55 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про отруєння чадним газом мешканця с. В. Ком’яти Берегівського району 2017 р.н. Потерпілий знаходиться в реанімаційному відділення Виноградівської РЛ, стан здоров'я задовільний. Підрозділи ДСНС не залучалися.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар