Знайдено два трупа: рятувальники Закарпаття інформують

січня 30 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 𝟮𝟳-𝟯𝟬 січня станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟯𝟬 січня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟯𝟴 виїздів, з яких 𝟭𝟬-хибні.

🔹Щодо обстановки з пожежами

𝟮𝟳.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 03:33 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Берегівський район, Королівська тергромада, смт Королево, вул. Терека. Вогнем пошкоджено крівлю на площі 80 кв. м та перекриття на площі 50 кв. м, а також речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди смт Королево.

𝟮𝟳.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 09:24 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Артилерійська. На пожежі виявлено тіло чоловіка 1982 р.н. Вогнем пошкоджено кімнату на площі 20 кв. м та частину домашнього майна. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород та автомобіль штабний.

𝟮𝟳.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 17:25 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Рахівський район, Великобичківська тергромада, смт Кобилецька Поляна, вул. Партизанська. Вогнем пошкоджено крівлю на площі 16 кв. м та перекриття на площі 6 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків та місцевої пожежної команди смт К. Поляна.

𝟮𝟴.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 01:00 надійшло повідомлення про пожежу в металевому вагончику за адресою: Ужгородський район, смт В.Березний, вул. Зелена. Вогнем знищено металевий вагончик на площі 30 кв. м та дерев’яний навіс на площі 20 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 8-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В.Березний.

𝟮𝟴.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 06:21 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Хустський район, Міжгірська тергромада, смт Міжгі’я, вул. Прохідна. Вогнем пошкоджено крівлю на площі 2 кв. м та перекриття на площі 4 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я.

𝟮𝟴.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 19:00 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (лазні) за адресою: Хустський район, Міжгірська тергромада, с. Майдан, вул. Братерства. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 2 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 16-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я.

𝟮𝟵.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 04:54 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (хлів) за адресою: Мукачівський район, Нижньоворітська тергромада, с. Н. Ворота, вул. Ковпака. Вогнем знищено крівлю та перекриття на площі 50 кв. м, 20 куб м дров та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста с. Н. Ворота та 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець.

𝟮𝟵.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 06:00 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Нересницька тергромада, с. Ганичі, вул. Садова. Вогнем пошкоджено крівлю та фронтон житлового будинку на площі 10 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевої пожежної команди с. Нересниця.

🔹Некласифіковані надзвичайні події

𝟮𝟳.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 15:15 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що 4 особи 1979, 2002 та двоє 1978 років народження під час катання на лижах втратили орієнтир місцевості та заблукали на території гірськолижного курорту «Драгобрат» Рахівського району. О 16:45 їх знайдено та супроводжено до місця тимчасового проживання. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалась Рахівська гірська пошуково-рятувальна група.

𝟮𝟳.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 17:50 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення від колег з Івано-Франківської області про те, що громадянкака 1999 р.н. та громадянин 1987 під час катання на лижах втратили орієнтир місцевості та заблукали поблизу гірськолижного курорту «Драгобрат» (урочище Грегулець Рахівського району). О 19:30 їх знайдено, та супроводжено до місця тимчасового проживання. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалась Рахівська гірська пошуково-рятувальна група.

𝟮𝟳.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 19:09 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення з поліції про виявлення тіла ймовірного потопельника 1955 р.н., місцевого мешканця. Подія трапилася за адресою: Тячівський район, Нересницька тергромада, с. Терново, вул. Центральна (ставок). Для вилучення тіла залучалась одна одиниця техніки місцевої пожежної команди с.Нересниця.

𝟮𝟳.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 19:10 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення від колег з Івано-Франківської області про те, що громадянин 1994 р.н., під час катання на лижах втратив орієнтир місцевості та заблукав поблизу гірськолижного курорту «Драгобрат» (полонина Урда Рахівського району). О 20:55 його знайдено та супроводжено до місця тимчасового проживання. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалась Рахівська гірська пошуково-рятувальна група.

𝟮𝟵.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 16:30 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в кімнаті приватного житлового будинку розбито побутовий ртутний термометр за адресою: м. Ужгород, вул. Слави. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення м. Ужгород.

𝟮𝟵.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 18:05 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в кімнаті багатоквартирного житлового будинку розбито побутовий ртутний термометр за адресою: м. Ужгород, вул. Гленца. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення м. Ужгород.

𝟮𝟵.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 18:10 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення з поліції про виявлення тіла ймовірного потопельника 1963 р.н., місцевого мешканця. Подія трапилася за адресою: Мукачівський район, с. Росош, р. Дусинка. Для вилучення тіла залучалась одна одиниця техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар