Закарпатець якого вчора придавило деревом- помер: рятувальники інформують

січня 26 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟲 січня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟱𝟯 виїзди, з яких вісім - хибні.

🔹Щодо обстановки з пожежами

25.01.2023 о 19:11 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Берегівський район, Виноградівський тергромада, с. Фанчиково, вул. Головна. Вогнем пошкоджено крівлю на площі 30 кв. м та знищено побутову техніку й речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди с. Підвиноградів.

25.01.2023 о 21:30 надійшло повідомлення про пожежу в котельні житлового будинку за адресою: Тячівський район, Вільховецька тергромада, с. Вільхівці, вул. Шобея. Вогнем знищено 1 куб. м дров, а також пошкоджено водяний насос. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди с.Нересниця.

26.01.2023 о 01:52 надійшло повідомлення про загорання надвірної споруди за адресою: Тячівський район, Дубівська тергромада, с. Калини, вул. Партизанська. Пожежею знищено крівлю та перекриття на площі 20 кв. м та 1 куб. м дров. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевої пожежної команди с.Нересниця.

🔹Некласифіковані надзвичайні події

Від нацполіції надійшло повідомлення до ДСНС Закарпаття про необхідність залучення водолазно-рятувального відділення для проведення пошукових робіт безвісти зниклого 44-річного мешканця с. Топчино Тячівського району в руслі р. Тиса між селищами Солотвино та Тересва. Людина ще 9 січня вийшла з дому та до теперішнього часу не повернувся.

25.01.2023 о 16:00 пошуки призупинені до встановлення обставин справи працівниками поліції, зниклого не знайдено. Для проведення пошукових робіт залучалося водолазно-рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

25.01.2023 о 12:21 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в с. Соломоново Чопської тергромади Ужгородського району місцевий мешканець 1997 р.н. обрізав деревину, однак не розрахував і великий стовбур впав та придавив йому ногу. Для проведення рятувальних робіт залучалося чергове відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп.

25.01.2023 о 13:55 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення від колег з Івано-Франківської області про те, що мешканець м. Хмельницький 1961 р.н. під час катання на лижах на території гірськолижного курорту «Драгобрат» Рахівського району втратив орієнтир поблизу підйомника «Вершина Карпат» та заблукав. О 16:15 заблукалого знайдено, стан здоров’я задовільний, медичної допомоги не потребував. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалась гірська пошуково-рятувальна група м. Рахів.

25.01.2023 о 18:00 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що мешканець м. Дніпро 1986 р.н. під час катання на лижах на території гірськолижного курорту «Драгобрат» Рахівського району, втратив орієнтир поблизу підйомника «Вершина Карпат» та заблукав. О 20:20 заблукалого знайдено, стан здоров’я задовільний, медичної допомоги не потребував. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалась гірська пошуково-рятувальна група м. Рахів.

25.01.2023 о 19:08 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що під час необережного обрізання деревини за адресою: Хустський район, Хустська тергромада, с. Чертіж (лісовий масив), частина стовбура впала на місцевого мешканця, 1963 р.н. та затиснула його. Від отриманих травм чоловік помер. Для деблокування тіла людини залучалося чергове відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар