Згорів автомобіль: рятувальники Закарпаття інформують

січня 25 / 2023
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟱 січня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 35 виїздів, з яких три - хибні.
🔶Щодо обстановки з пожежами:
𝟮𝟰.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 06:37 надійшло повідомлення про загорання автомобіля Peugeot 206 за адресою: Тячівський район, Буштинська тергромада, смт Буштино, вул. Шкільна. Пожежею знищено автомобіль. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та державного пожежно-рятувального поста смт Вишково.
𝟮𝟰.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 22:31 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, м. Свалява, вул. Мукачівська. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 75 кв. м та домашнє майно. На гасіння залучались дві одиниці техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
𝟮𝟱.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 01:55 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Дубівська тергромада, смт Дубове, вул. Шевченка. Вогнем знищено крівлю на площі 20 кв. м та частину домашнього майна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевої пожежної команди с.Нересниця.
𝟮𝟱.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 02:50 пожежа в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, Великодобронська тергромада, с. Тисаагтелек, вул. Сечені. Вогнем знищено крівлю на площі 70 кв. м, а також пошкоджено перекриття на площі 20 кв. м та частину домашнього майна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп та державного пожежно-рятувального поста с. В. Добронь.
🔷Некласифіковані надзвичайні події
𝟮𝟱.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 00:50 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення від колег з Івано-Франківській області про те, що двоє громадян (особи встановлюються), рухаючись туристичним маршрутом у напрямку гори Піп Іван Чорногірський, дійшли до точки порятунку РА 037 (гора Дземброня) та через погані погодні умови втратили орієнтир місцевості й потребують допомоги. О 04:00 заблукалих знайдено, медичної допомоги не потребували, проводився супровід до с. Богдан Рахівського району. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалися гірські пошуково-рятувальні відділення м. Рахів, с Явірник Івано-Франківської області та працівники обсерваторії Піп Іван Чорногірський.
🔶Надзвичайні ситуації, події та пожежі на яких продовжувались заходи з ліквідації
Унаслідок інтенсивних опадів та погіршення погодних умов в період з 18.01.2023 по теперішній час на території області відбулось підняття рівнів води в річках області, що призвело до негативних наслідків.
𝟮𝟰.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 проводились роботи по відкачуванні води з трьох підвальних приміщень житлових будинків в Ужгородському районі. Від ДСНС працювало дві одиниці техніки, було відкачано 110 куб. м води. Станом на 06:00 25.01.2023 залишаються підтопленими: 30 га сільськогосподарських угідь біля с. Кам’янське, 150 га в районі с. Гать та 10 га у с. Бадів Берегівського району.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар