Новини Закарпаття

Рятувальники Закарпаття інформують


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 13-16 січня станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟭𝟲 січня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟒𝟖 виїздів, з яких шість - хибні.
🔹Щодо обстановки з пожежами:
𝟏𝟑.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 15:44 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, Полянська тергромада, с. Поляна, вул. Єсеніна. Вогнем знищено надвірну споруду площею 21 кв. м та пошкоджено господарський інвентар. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява та місцевої пожежної команди с. Поляна.
𝟏𝟑.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 18:57 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (лазня) за адресою: Рахівський район, Ясінянська тергромада, с. Лазещина. Вогнем знищено надвірну споруду площею 15 кв. м та наявне там майно. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів та державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня.
𝟏𝟑.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 21:45 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (дровітня) за адресою: Рахівський район, Великобичківська тергромада, смт В. Бичків, вул. Довженка. Вогнем знищено надвірну споруду площею 15 кв. м та 4 куб. м дров. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Бичків та місцевої пожежної команди В. Водяне.
𝟏𝟒.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 03:35 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі багатоповерхового житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. І.Франка. Вогнем знищено оздоблення та меблі у житловій кімнаті на площі 12 кв. м, а також пошкоджено коридор, кухню, спальню та дитячу кімнату. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.
𝟏𝟒.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 05:50 надійшло повідомлення про загорання автомобіля Skoda Octavia, 1998 р.в. за адресою: Ужгородський район, смт В.Березний, вул. Шевченка. Пожежею знищено моторний відсік та салон автомобіля. На гасіння залучались дві одиниці техніки 8-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В.Березний.
𝟏𝟒.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 16:37 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, Тур'є-Реметівська тергромада, с. Т.Пасіка, вул. Турянська. Пожежею знищено 5 кв. м крівлі надвірної споруди та 1 куб. м дров. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.
𝟏𝟓.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 00:13 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, смт Солотвино, вул. Зарічна. Пожежею знищено крівлю на площі 72 кв. м, а також пошкоджено оздоблення та меблі у житлових кімнатах. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт В.Бичків та Центру безпеки громадян Солотвинської ТГ.
𝟏𝟓.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 02:33 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 2-му поверсі багатоповерхового житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Челюскінців. Вогнем знищено оздоблення та меблі у житловій кімнаті на площі 22 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород та автомобіль штабний.
𝟏𝟓.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 10:44 надійшло повідомлення про пожежу в гаражах на території гаражного кооперативу за адресою: м. Ужгород, вул. Огарьова. Пожежею пошкоджено 2 гаражі на площі 30 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород та автомобіль штабний.
𝟏𝟓.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 13:53 надійшло повідомлення про пожежу в будівлі за адресою: м. Ужгород, вул. Грибоєдова. На місці пожежі виявлено тіло громадянина 1972 р.н. Вогнем знищено побутове сміття на площі 4 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також автомобіль штабний.
𝟏𝟓.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 18:52 надійшло повідомлення про пожежу в кімнаті Великобичківського ЗЗСО-ліцей І-ІІІ ступенів за адресою: Рахівський район, Великобичківська тергромада, смт В. Бичків, вул. Грушевського. Вогнем пошкоджено вікна, двері та майно на площі 15 кв. м. На пожежу залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків та місцевої пожежної команди с. В. Водяне.
𝟏𝟓.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 21:13 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: м. Берегово, І.Франка. Пожежею знищено надвірну споруду на площі 10 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.
🔹Некласифіковані надзвичайні події
𝟏𝟒.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 17:15 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про ДТП на автошляху національного значення (Н 09) між населеними пунктами Дунковиця та Кам’янське Берегівського району за участі легкового автомобіля Volkswagen Golf 5 та вантажного автомобіля Volvo. Внаслідок події одна людина загинула (пасажир легкового автомобіля). На місце події залучалось рятувальне відділення 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Іршава.
Перейти на сайт