Новини Закарпаття

Рятувальники Закарпаття інформують

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟐 січня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟎 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

🔹Щодо обстановки з пожежами:
𝟏𝟏.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 05:11 надійшло повідомлення про пожежу в кухні ресторану за адресою: Ужгородський район, Баранинська тергромада, с. Барвінок, вул. Егана. Вогнем знищено побутову техніку та закопчено стіни кухні на площі 2 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟏𝟏.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 21:56 надійшло повідомлення про пожежу в занедбаній будівлі за адресою: Мукачівський район, Нижньоворітська тергромада, с. Латірка. Вогнем пошкоджено кімнату та покрівлю на площі 12 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець та державного пожежно-рятувального поста с. Н.Ворота.

🔹Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
Перейти на сайт