На Рахівщині на Новий рік горіли чотири будинки

січня 02 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮 січня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 4 виїзди. Хибних викликів не зафіксовано.
🟠Щодо обстановки з пожежами:
𝟬𝟭.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 02:28 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Рахівський район, Великобичківська тергромада, с. Водиця, вул. Калинська. Пожежею пошкоджено 0,5 кв. м дивана. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків та місцевої пожежної команди с. В. Водяне.
𝟬𝟭.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 04:22 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Рахівський район, Великобичківська тергромада, с. Косівська Поляна, вул. Центральна. Вогнем знищено крівлю та перекриття на площі 49 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків та місцевої пожежної команди с. Кобилецька Поляна.
𝟬𝟭.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 15:26 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Рахівський район, Великобичківська тергромада, с. В. Водяне, вул. Б. Хмельницького. Пожежею пошкоджено надвірну споруду на площі 6 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків та місцевої пожежної команди с. В. Водяне.
𝟬𝟮.𝟬𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 02:14 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Рахівський район, Ясінянська тергромада, с. Чорна Тиса, вул. І. Франка. Вогнем знищено крівлю та перекриття на площі 35 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня та 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів.
🟢Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар