Рятувальники Закарпаття інформують

грудня 27 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟐𝟕 грудня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟐𝟒 виїзди, з яких один - хибний.

🔸Щодо обстановки з пожежами:
𝟐𝟔.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 13:43 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (коптильня) за адресою: Тячівський район, Дубівська тергромада, смт Дубове, вул. Горького. Вогнем знищено надвірну споруду на площі 2 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста смт Дубове.
𝟐𝟔.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 18:30 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Ужгород, вул. Тельмана. Пожежею знищено сміття на площі 1 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟐𝟕.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 00:21 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. Степова. На місці пожежі виявлено тіло громадянки 1960 р.н. Вогнем знищено домашнє майно, перекриття та частково покрівлю житлового будинку на площі 14 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м.Мукачево.

🔸Некласифіковані надзвичайні події
𝟐𝟔.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 07:20 надійшло повідомлення про ДТП за участю двох легкових автомобілів Renault Sandero та Skoda Oktavia на автошляху М-06 Київ-Чоп поблизу с. Зняцьово Мукачівського району. Внаслідок ДТП травмовано 3-х осіб, яких з політравмами різного ступеня ушпиталено до лікувального закладу. На місце автотрощі залучались дві одиниці техніки 9-ї (м. Мукачево) та 5-ї (смт Середнє) державних пожежно-рятувальних частин.
𝟐𝟔.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 11:20 до ДСНС Закарпаття надійшло звернення від прикордонників про необхідність залучення пошуково-рятувального відділення для допомоги у пошуку чотирьох загублених осіб в районі гори Піп Іван Мармороський в с. Ділове Рахівського району. Люди заблукали близько 22:00 25.12.2022 під час пошуково-рятувальних рятувальних робіт було обстежено полонини Лисича, Квасівчак та Латундра, а також урочище Головач. Заблукалих не знайдено. О 17:00 роботи призупинено у зв’язку з настанням темної пори та для уточнення детальної інформації про заблукалих осіб прикордонною службою. Для надання допомоги працівникам прикордонної служби у проведенні пошукових робіт залучалось гірське пошуково-рятувальне відділення м. Рахів.
𝟐𝟔.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 16:30 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту в районі гори Високий Камінь, с. Жденієво Мукачівський району, зірвався з обриву і повис на дереві мешканець м. Львів, 1990 р.н. О 18:20 туриста зняли з дерева та доставили до с. Підполоззя Мукачівського району, стан здоров’я задовільний. Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучався особовий склад гірського пошуково-рятувального відділення с. Н. Ворота.

🔸Надзвичайні події, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟐𝟐.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 13:10 до ДСНС Закарпаття надійшла інформація про те, що 21.12.2022 року під час спуску по р. Тиса біля смт Вишково Хустського району на саморобному плаваючому засобі зник безвісті мешканець смт Вишково, 2005 р.н. 22-26.12.2022 було обстежено близько 22 км вниз по течії р.Тиса та
30 км вниз по течії р. Тиса від смт Вишково. Зниклого не знайдено. Пошуки призупинено до з'ясування обставин працівниками поліції. Для проведення пошукових робіт залучалось водолазно-рятувальне відділення м. Хуст.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар