Рятувальники Закарпаття інформують

грудня 26 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 23-26 грудня станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟲 грудня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 52 виїзди, з яких вісім - хибні.
🔴Щодо обстановки з пожежами:
𝟮𝟯.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 17:35 надійшла надійшла заява про пожежу в житловому будинку, яка виникла 20.12.2022 о 03:00 за адресою:Рахівський район, Ясінянська тергромада, смт Ясіня, вул. Стебний. Вогнем пошкоджено домашнє майно. Підрозділи ДСНС не залучались.
𝟮𝟰.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 14:45 надійшла заява про пожежу в житловому будинку, яка виникла 24.12.2022 о 14:26 за адресою:Берегівський район, Пийтерфолівська тергромада, с. Чорнотисово, вул. Романа. На місці пожежі виявлено тіло власника. Вогнем пошкоджено ліжко. Підрозділи ДСНС не залучались.
𝟮𝟱.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 01:01 надійшла інформація про пожежу в складській будівлі за адресою:Берегівський район, Кам’янська тергромада, с.Кам’янське, вул. Українська. Вогнем знищено покрівлю, перекриття на площі 240 кв. м, а також 80 тонн зернових культур. На гасіння залучались три одиниці техніки від 15-ї (м. Іршава) та 17-ї (м.Берегово) державних пожежно-рятувальних частин.
𝟮𝟱.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 13:02 надійшла інформація про пожежу в надвірній споруді (літня кухня), яка виникла 25.12.2022 близько 10:20 за адресою:Рахівський район, Богданська тергромада, с. Богдан, вул. І. Франка. На місці пожежі виявлено тіло громадянки 1938 р.н. Вогнем пошкоджено дерев'яну підлогу на площі 1 кв. м. Підрозділи ДСНС не залучались.
𝟮𝟱.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 20:33 надійшла інформація про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Костринська тергромада, с.Домашин. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 20 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 8-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В.Березний.
𝟮𝟲.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 05:05 надійшла інформація про загорання автомобіля Opel Vectra за адресою:м. Ужгород, вул. Керченська. Пожежею знищено передню частину, а також пошкоджено моторний відсік і салон автомобіля. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.
🟠Некласифіковані надзвичайні події
𝟮𝟯.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 відповідно до листа нацполіції, залучалося водолазно-рятувальне відділення м. Ужгород Аварійно-рятувального загону спецпризначення для проведення пошукових робіт тіла ймовірного потопельника, 1970 р.н. за адресою: Мукачівський район, Мукачівська тергромада, с.Ключарки, місцева водойма. Водойму обстежено, тіло людини не виявлено.
𝟮𝟰.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 03:20 надійшла інформація про те, що в кімнаті квартири розбито побутовий ртутний термометр, за адресою: м. Ужгород, вул. Грушевського. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення м. Ужгород.
𝟮𝟰.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 18: 00 надійшла інформація про те, що в кімнаті приватного житлового будинку розбито побутовий ртутний термометр, за адресою: м. Ужгород, пров. Ширавський. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення м. Ужгород.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар