Рятувальники Закарпаття інформують

грудня 22 / 2022
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮𝟮 грудня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 21 виїзд, з яких один - хибний.
🟠Щодо обстановки з пожежами:
𝟮𝟭.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 15:12 надійшло повідомлення про пожежу в магазині продовольчих товарів за адресою: м. Ужгород, вул. Баб'яка. Вогнем знищено перекриття на площі 5 кв. м. На гасіння залучалась дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
🟡Некласифіковані надзвичайні події
𝟮𝟭.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 13:30 до ДСНС Закарпаття повідомили про отруєння чадним газом громадянки 1968 р.н. та громадянина 1983 р.н. Подія виникла за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, с. Біла Церква, вул. Миру. Отруєння виникло внаслідок неправильної експлуатації газобалонного обладнання. Потерпілі знаходяться в Рахівській РЛ, стан середньої важкості. Підрозділи ДСНС не залучалися.
𝟮𝟭.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 11:20 до ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про зникнення мешканця с. Вільхівка Хустського району, 1977 р.н. Зі слів рідних, він пішов з дому орієнтовно о 03:00 𝟮𝟭.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 року та не повернувся. Для надання допомоги працівникам поліції у проведенні пошукових робіт, зачалось гірське пошуково-рятувальне відділення м. Іршава. Станом на 19:00 зниклого не знайдено, пошуки призупинено до 22.12.2022.
𝟮𝟮.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 03:00 до ДСНС Закарпаття повідомили, що в кімнаті квартири розбито побутовий ртутний термометр, за адресою: м. Ужгород,вул. Володимирська. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар