Рятувальники Закарпаття інформують

грудня 14 / 2022
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟭𝟰 грудня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 22 виїзди. Хибних викликів не зафіксовано.
🔵Щодо обстановки з пожежами:
𝟭𝟯.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 14:50 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Мукачівська тергромада, с. Форнош, вул. Миру. На пожежі виявлено тіло власника будинку. Вогнем знищено частину майна на площі 25 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки добровільної церковної пожежної команди с. Дерцен.
𝟭𝟯.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:49 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (гараж) за адресою: Берегівський район, Королівська тергромада, с.Веряця, вул. Залізнична. Вогнем пошкоджено гаражні ворота та частину майна на площі 28 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди смт Королево.
𝟭𝟯.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:05 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Берегівський район, Кам’янська тергромада, с. Кам’янське, вул. Центральна. Вогнем знищено частину майна на площі 20 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Іршава.
𝟭𝟯.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:38 надійшло повідомлення про загорання сміття на території полігону твердих побутових відходів за адресою: м. Мукачево, вул. І. Франка. Пожежею знищено сміття на площі 100 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.
𝟭𝟰.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 00:56 надійшло повідомлення про пожежу в готельному комплексі за адресою: м.Ужгород, вул. Верховинська. Пожежею знищено електрощитову на площі 6 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.

🟠Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар