Рятувальники Закарпаття інформують

грудня 12 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟭𝟭 грудня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 15 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.
🟢Щодо обстановки з пожежами:
𝟭𝟬.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 21:42 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Тур’є-Реметівська тергромада, с. Т. Ремети, вул. Фекети.
Пожежею пошкоджено ліжко та речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки від 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.
𝟭𝟭.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 01:35 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. 26 Жовтня. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево
🟠Некласифіковані надзвичайні події:
𝟭𝟬.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 внаслідок інтенсивних опадів та захаращення стічних канав відбулось підтоплення 2-х дворогосподарств, а саме:
- о 09:15 Мукачівський район, Жденіївська тергромада, с. Підполоззя - підтоплено підвальне приміщення та дворогосподарство, відкачано 10 м.куб. води;
- об 11:30 м. Хуст, вул. Островського – підтоплено дворогосподарство, відкачано 270 м.куб. води. За допомогою екскаватора Хустської міської ради проведено розширення системи водовідведення (канави) довжиною 23 м. Для відкачування води залучалась техніка державного пожежно-рятувального поста смт Жденієво та 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.
𝟭𝟬.𝟭𝟮.𝟮𝟬𝟮𝟮 о 16:00 в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення з приймального відділення Хустської районної лікарні про отруєння чадним газом жительки с. Нижнє Селище Хустського району 2004 р.н. На даний час потерпіла знаходиться в реанімаційному відділенні, стан середньої важкості. Підрозділи ДСНС не залучалися.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар