На Тячівщині легковик «Шкода-октавія» зіткнувся з мікроавтобусом «Газель»

листопада 30 / 2022
‼️
📢💬"ДТП в смт. Тересва – легковик «Шкода-октавія» зіткнувся з мікроавтобусом «Газель». Постраждали – молода жінка та діти" - таке повідомлення поступило сьогодні зранку о 9.18 на лінію «103». Фельдшер центральної оперативної диспетчерської миттєво передав виклик 🚑 бригаді №1405 (фельдшер ТОМИШИНЕЦЬ, водій Юрій ХРОМЕЙ).
🚑 Допомога примчала на місце пригоди за три хвилини. Після огляду всіх учасників ДТП з’ясувалося, що водій легковика і з молодшою 3-річною донькою не постраждали. Але його 29-річна дружина і ще двоє дітей отримали травми: у жінки закрита черепно-мозкова травма та струс мозку, а у дівчинки та хлопчика (відповідно 9-ти років та 8-ми років) садни обличчя. Другий водій - учасник ДТП не отримав жодних ушкоджень.
Фельдшерка надала допомогу всім травмованим і транспортувала їх автівкою 🚑 «швидкої» до Тячівської районної лікарні.
‼️ «103» нагадує: будьте уважні за кермом, особливо в ранішній та нічній час доби – через мінливі зміни погоди часто асфальт на шляхах вкривається тонким шаром льоду, який називають «чорним льодом». Його підступність у тому, що зовні дорога виглядає абсолютно безпечною, однак автомобіль може стати некерованим навіть на невеликих швидкостях… Так як це сталося у цій ДТП. На щастя, всі учасники пригоди живі і їхньому життю нічого не загрожує.
Довідково: Чорний лід часто з'являється на дорогах, коли температура повітря вдень трохи вище нуля, повітря вологе, йде дощ або мряка, а ввечері температура опускається трохи нижче нульової позначки. Через підвищену вологість дрібні частинки води осідають на дорогу і утворюють тоненьку водяну плівку. При зниженні температури вона перетворюється на крижану. Причому градусник може показувати плюсову температуру, а на дорожньому покритті вона буде нижчою за нуль.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар