Рятувальники Закарпаття інформують

листопада 30 / 2022


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟑𝟎 листопада для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟑𝟎 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

🟡Щодо обстановки з пожежами:
𝟐𝟗.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 04:07 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, Неліпинська тергромада, с. Ганьковиця. Пожежею пошкоджено перекриття на площі 60 кв. м, частину домашнього майна та столярні станки. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
𝟐𝟗.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 16:45 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку та надвірній споруді за адресою: Тячівський район, Тересвянська тергромада, смт Тересва, вул. Польова. Пожежею знищено крівлю, перекриття житлового будинку та надвірної споруди, а також частину домашнього майна. На гасіння залучались чотири одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів, місцевої пожежної команди смт Тересва та Центру безпеки громадян смт Солотвино.

🔵Некласифікованих надзвичайних подій не зафіксовано
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар