Рятувальники Закарпаття інформують

листопада 29 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟐𝟗 листопада для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟒 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.

🟡Щодо обстановки з пожежами:
𝟐𝟖.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 12:09 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Берегівський район, Виноградівська тергромада, с. Підвиноградів, вул. Ардовецька. Вогнем знищено домашнє майно, пошкоджено крівлю на площі 20 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди с. Підвиноградів.
𝟐𝟖.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 17:40 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Буштинська тергромада, смт Буштино, вул. Борканюка. Вогнем знищено крівлю житлового будинку на площі 80 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та державного пожежно-рятувального поста смт Вишково.
𝟐𝟖.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 18:45 надійшло повідомлення про пожежу в кафе-барі за адресою: Рахівський район , Великобичківська тергромада, смт В.Бичків, вул. Карпатських січовиків. Пожежею знищено 3 кв. м дерев’яної стелі, а також пошкоджені стіл, стілець, міжкімнатна перегородка на площі 5 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста смт В.Бичків.
𝟐𝟖.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 20:27 надійшло повідомлення про загорання альтанки на території приватного дворогосподарства за адресою: Тячівський район, Тячівська тергромада, с. Тячівка, вул. Довбуша. Пожежею знищено альтанку площею 12 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.

🔵Некласифікованих надзвичайних подій не зафіксовано
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар