На Закарпатті поліція продовжує посилені нічні патрулювання

листопада 25 / 2022
Ярослав Колесник: Ситуація в області залишається контрольованою, поліція продовжує посилені нічні патрулювання та відкрила всі свої відділення, як пункти обігріву для громадян.

У зв’язку з масштабними та довготривалими відключеннями електроенергії, поліція не припиняє посилені патрулювання області. В кожному районі на вулиці населених пунктів щовечора виходять додаткові наряди, як піші, так і на транспортних засобах.

Поліцейські стежать за громадським порядком та за дотриманням правил дорожнього руху. Особлива увага приділяється пішоходам та велосипедистам: правоохоронці постійно нагадують їм про необхідність використання у темну пору добри світловідбиваючих елементів, щоб бути помітними та вберегти своє життя і здоров’я.

Окрім цього, поліцейські інформують громадян, що всі адмінбудівлі поліції тепер відкриті для кожного з них, як місця обігріву. Крім функціонуючих в регіоні Пунктів Незламності, адреси яких ви можете знайти на карті за посиланням http://nezlamnist.gov.ua, кожен громадянин має можливість зігрітися, підзарядити свої гаджети та отримати іншу необхідну допомогу у поліцейських відділках.

«Ситуація в нашому регіоні залишається контрольованою. Поліція 24/7 поруч з громадянами, стежимо за порядком та безпекою. Зараз від закарпатців і гостей області ми просимо лише з порозумінням ставитися до ситуації, що склалася, та виконувати рекомендації влади і правоохоронців. Усі ці незручності є тимчасовими. Підтримуємо один одного, допомагаємо. Разом вистоїмо» - зазначив керівник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник.

Ми завжди готові прийти кожному з вас на допомогу!


Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар