Рятувальники Закарпаття інформують

листопада 25 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟮5 листопада для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено здійснено 𝟏𝟖 виїздів, з яких один – хибний.

🔶Щодо обстановки з пожежами
𝟐𝟒.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 12:45 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Хустський район, Драгівська тергромада, с. Драгово, вул. Б. Хмельницького. Пожежею знищено крівлю на площі 8 кв.м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста с. Драгово та місцевої пожежної команди с. Драгово.
𝟐𝟒.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 21:20 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Берегівський район, Великобийганська тергромада, с. Дийда, вул. Мезев Гомокі. Пожежею знищено речі домашнього вжитку, надвірну споруду та прибудову до житлового будинку на площі 80 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки від 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Берегово та добровільної церковної пожежної команди с. Дерцен.
𝟐𝟓.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 01:00 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі за адресою: м. Ужгород, вул. 8-го Березня. На пожежі отримав отруєння чадним газом громадянин 1936 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 4 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
𝟐𝟓.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 02:37 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, Мукачівська тергромада, с. Доробратово, вул. А. Малишки. Пожежею знищено покрівлю на площі 10 кв. м, 2 т сіна та речі домашнього вжитку. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.

🔷Некласифіковані надзвичайні події
𝟐𝟒.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 07:19 до Служби порятунку надійшла інформація про те, що в кімнаті квартири за адресою: м. Мукачево, вул. Толстого розбито побутовий ртутний термометр. Для проведення заходів з демеркуризації приміщення залучалось рятувальне відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар