Новини Закарпаття

На Закарпатті за добу рятувальники гасили три пожежі


За інформацією Головного управління ДСНС України у Закарпатській області на протязі доби рятувальники зафіксували 3 пожежі:
𝟏𝟖.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 04:30 надійшло повідомленя про пожежу у надвірній споруді на території підприємства, за адресою: Тячівський район, Вільховецька тергромада, с. Вільхівці, вул. Святотроїцька. Пожежею пошкоджено крівлю на площі 50 кв.м та знищено 1 тону тирси. На гасіння залучалась дві одиниці техніки від 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та місцевої пожежної команди с. Нересниця.

𝟏𝟖.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 14:15 надійшло повідомлення про пожежу у гаражі за адресою: м. Мукачево, вул. Пивоварна, 4. Пожежею пошкоджено електричний подовжувач. На гасіння залучалась дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.

𝟏𝟖.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 12:25 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Холмківська тергромада, с. Минай, вул. Житня. Пожежею знищено сміття на площі 10 кв.м. На гасіння залучалась дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
Перейти на сайт