Новини Закарпаття

Рятувальники Закарпаття інформують


Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟕 листопада для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟗 виїздів, з яких три – хибні.

🔵Щодо обстановки з пожежами:
𝟏𝟔.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 10:52 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі багатоквартирного житлового будинку за адресою: Мукачівський район, Воловецька тергромада, смт Воловець, вул. Карпатська. Вогнем пошкоджено пластмасовий смітник. На гасіння залучались дві одиниці техніки 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець.
𝟏𝟔.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 12:27 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: Мукачівський район, Свалявська тергромада, с. Стройне. Пожежею пошкоджено покрівлю на площі 8 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
𝟏𝟔.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 12:54 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Рахівський район, Великобичківська тергромада, с. В. Бичків, вул. Прикордонна. Пожежею пошкоджено підлогу на площі 0,3 кв. м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків.
𝟏𝟔.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 19:49 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: м. Берегово. Окремий хутір. Пожежею знищено споруду на площі 15 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.

🟡Некласифіковані надзвичайні події
𝟏𝟔.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 11:40 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення з поліції про виявлення тіла ймовірного потопельника 1982 року народження в р. Цигань, за адресою: Ужгородський район, Баранинська тергромада, с. Великі Лази, вул. Миру. Для вилучення тіла з водойми залучалось рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

🟠Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟏𝟓.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 18:30 до ДСНС Закарпаття повідомили, що під час збирання грибів у лісовому масиві поблизу с. Домашин, Костринська тергромада Ужгородського району втратив орієнтир та заблукав місцевий мешканець. Під час проведення пошуково-рятувальних робіт 16 листопада було обстежено лісовий масив г. Явірник та ур.Термачув, поблизу с.Забрідь. Людини не знайдено. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучались гірські пошуково-рятувальні відділення с. Вишка та м. Ужгород Аварійно-рятувального загону спецпризначення, а також працівники лісового господарства та Ужанського національного природного парку. Сьогодні вранці пошуки людини продовжились.
Перейти на сайт