Новини Закарпаття

Ще донедавна тут був будівельний магазин, сьогодні ж руїни: ДТП в Ужгороді (відео)

Ще донедавна тут був будівельний магазин, сьогодні ж руїни. Це все наслідки транспортної пригоди. Ввечері 8 листопада близько 21:00 у магазин пана Олександра в’їхав нетверезий водій. На своєму авто марки Рено Логан, та в прямому сенсі протаранив будівлю.

Після того як винуватця автопригоди госпіталізували, місце пригоди оточили мешканці вулиці. Згодом на місце події навідалися і невідомі, які за словами пана Олександра, поводили себе знахабніло. На запитання потерпілого хто вони та що тут роблять чоловіки конкретної відповіді не надали. Згодом на місце події прибули працівники правоохоронних органів та на місці намагалися врегулювати конфлікт.

Опісля потерпілі написали заяву до поліції. Проте, як стверджує потерпілий, правоохоронці зафіксували лише покази його дружини. Його ж власні свідчення не додали до матеріалів справи. Після того, як чоловік попросив сфотографувати протоколи – йому відмовили. Адвокат, який представляє інтереси родини, звернувся до ГУ Нацполіції і лише тоді потерпілим було надано копії протоколу. Особу винуватця події не розкривають. Наразі за фактом автопригоди відкрито 2 кримінальні провадження.
Перейти на сайт